Onze projecten

Dit geldt voor iedere klus, Siermans doet ’t dus!

Tuinhuis bouwen, uitbouw van uw woonkamer maken, muren verplaatsen of toevoegen, etalages van uw winkelpand wat hoger maken, trappen plaatsen of alleen schilderen, de indeling van uw pand wijzigen, keuken of badkamer vernieuwen, een balie timmeren, kozijnen schilderen, nieuwe deuren plaatsen, vloer egaliseren… wat u bedenkt dat kunnen wij maken! En we hebben de mankracht, materieel en de tijd ervoor.

07.12.2021

Klant had enige tijd al last van houtrot aan de carport. Eerst gekeken wat de oorzaak was. Nadat dit verholpen is de carport weer hersteld en geschilderd.

12.09.2021

Afgelopen weken mochten wij samenwerken met aannemer C. Mulckhuyse BV om mooi timmerwerk te leveren, aan een vakantiehuis in Loosdrecht.

13.08.2021

Finishing touch in onze nieuwe bedrijfskleding… de doorgang maakten we al en nu afronden met een brandvertragende deur en degelijk hang- & sluitwerk.

Meer weten over onze diensten?

Voor vrijblijvend advies of een scherpe offerte, belt u met het team van Siermans Totaalonderhoud of stuurt u een bericht via ons contactformulier op onze contactpagina.

Siermans 1 (2)

Siermans Totaalhonderhoud

  • Hoogvlietsekerkweg 122a
  • 3194 AM Hoogvliet

Deze website maakt gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Ok