Over ons

Siermans Totaalonderhoud is actief in heel Nederland. Met het team enthousiaste alleskunners zorgen we ervoor dat wonen en werken plezieriger wordt. We maken gebouwen mooier, beter en veiliger. Met bouwkundige werkzaamheden, met schilderwerk en herstelwerkzaamheden die nodig zijn. Maar vooral met enthousiasme, jarenlange ervaring en ideeen over hoe zaken beter kunnen.

 

We werken voordelig en met alleen maar goede materialen voor duurzame oplossingen voor jarenlang plezier. Wilt u kennismaken of ‘gewoon’ een hartstikke goed voorstel voor uw wensen in uw woning, winkel of bedrijfspand, bel dan direct met Peter Siermans via 06-15321444 of mail naar info@siermansbouw.nl.

Eerlijk

Geen blabla en valse beloften, maar echt goed advies en gewoon mooie dingen maken. Dat is waar je ons op kan afrekenen. Hoewel… soms nemen we even de tijd voor 10 minuten ontspanning.

Aanpakkers

Onder de rook van Rotterdam, daar zijn we gevestigd. Dus het credo ‘niet lullen, maar poetsen’ is ons op het lijf geschreven.

Compleet

Alleen de juiste mentaliteit is niet genoeg. Wel een goede basis natuurlijk. Maar verder hebben we de juiste materialen voor iedere klus. En hebben we ze niet, dan weten we ze te vinden. Zo is iedere herstelklus of kleine verbouwing, door ons uit te voeren.

Peter Siermans

“Klussen, dat deed ik al toen ik op mijn driewieler reed. Later mijn eigen kinderkamer, mijn eerste woning en nu al sinds jaar en dag in woningen en bedrijfspanden van anderen. En heel eerlijk, dat doe ik nog met net zoveel plezier als toen ik nog in een korte broek liep. Dat is iets dat ik ook verlang van het team dat ik inzet voor de verschillende projecten… de jongens die de projecten doen zijn allemaal positief ingestelde mannen met aandacht voor de klus en de klant. dat maakt dat we niet alleen vakwerk leveren, maar ook met plezier kunnen werken. En dat maakt echt verschil!”

Siermans 1 (2)

Siermans Totaalonderhoud staat voor top kwaliteit kluswerk. Voor aanpakken. En voor een nuchtere aanpak. Zodat niet alleen wij plezier houden in het werken trots zijn op wat we afleveren, maar ook zodat onze klanten optimaal kunnen genieten van het werk dat we deden.

Siermans Totaalhonderhoud

  • Hoogvlietsekerkweg 122a
  • 3194 AM Hoogvliet

Deze website maakt gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Ok